Als gerenommeerd opleidingsinstituut bieden wij een breed scala aan trainingen aan om professionals te helpen hun vaardigheden te verbeteren en zich verder te ontwikkelen. Of u nu op zoek bent naar een training op het gebied van presentatie, gespreksvoering en klantencontact, maar ook persoonlijke effectiviteit, leidinggeven en teambuilding, bij ons bent u aan het juiste adres. 

Onze trainingen worden verzorgd door ervaren trainers die experts zijn in hun vakgebied. We zorgen voor een interactieve en praktijkgerichte leerervaring, waarbij deelnemers de kans krijgen om nieuwe kennis en vaardigheden direct toe te passen. Daarnaast bieden we ook maatwerktrainingen aan, die volledig kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw organisatie.

 

Praktijkgericht
Trainingen van 0p ijgen weize zijn praktijkgericht. Leren is immers doen. Er wordt daarom veel aandacht besteed aan situaties die u in de praktijk tegenkomt. Ook de in de training behandelde theorie is direct toe te passen tijdens het dagelijkse werk. ‘Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat…?’ is daarbij een steeds terugkerende vraag.

Nieuwe inzichten
De trainingen resulteren in de praktijk tot het experimenteren met nieuwe inzichten en pas verworven vaardigheden. Uiteindelijk maakt u natuurlijk de keuze wat u wel en wat u niet actief gaat toepassen tijdens uw werkzaamheden. 0p ijgen weize zet ervaren trainers in om uw doelen op het vlak van training en opleiding in kaart te brengen.